Gradjevinska operativa

Glavni Arhitekta:
Miroljub Krstić

Tel: 063/863 47 19


 Objakat se na 100m od autobuske stanice u ulici Radeta Moskovlića poznatijoj kao "policijski sokak" paralelno sa ulicom Bate Bulića - pešačka zona u centru grada na 300m od opštine, suda, MUP-a, pošte, hotela, zelene pijace i centralnog gradskog trga "Bate Bulić".

Objekat se gradi kao dvojni objekat, sa dva ulaza sa video nadzorom iz stanova i liftovima za stanovo koji su na 4 spratu i potkrovlju dok je u prizemlju objekata poslovni prostor sa video monitoringom, a u podtrumu je garažni prostor i ostali tehnički sadržaj.

Ulaz u garažni prostor biće opremljen garažnim vratima sa daljinskim upravljanjem dizanja i spuštanja, kao i video nadzorom iz stanova i lokala. Ulaz u garažni prostor biće natkriven i transparentno zatvoren odnosno osvetljen prirodnim svetlom. Za objekat je predviđen posao i prostor za "hauzmajstora" pod kontrolom skupštine stanara.

Za oba ulaza u stambeni prostor su predviđeni interfoni sa video nadzorom i elektromagnetne brave sa daljinskim upravljanjem iz stanova.
Čitav objekat biće priključen na centralno grejanje - gradsku toplanu, elektrodistrigutivni sistem, gradski vodovod i kišnu i fekalnu kanalizaciju, sa telefonskim priključcima za dve linije (telefon i internet), kablovski televizijski sistem i sa internim sistemom video monitoringa povezanim sa TV-prijemnicima.

Objekat će u potpunosti zadovoljavati standardne u smislu termičke, zvučne i hidro izolacije ("DEMIT" fasada, PVC stolarija za stanove i ELOXAL bravarija sa termoprekidom za lokale, sigurnosna ulazna vrata, izolovane betonske međuspratne konstrukcije, gotovo nečujan rad lifta, panik osvetljenje u protivpožarnoj zaštiti, osvetljenje stepeništva prirodnim svetlom...).

Stanovi su različitih struktura i površine (od 40 do 120m2) i prema važećim propisima i standardima. Završna obrada površina u kvalitetnoj izradi materijala u I klasi keramičkih, podopolagačkih i molersko-farbarskim radova. Sanitarija I klase.


"EVROPA KOMERC" DOO
Gradjevinsko proizvodno trgovinsko preduzeće

 

PIB: 101584503
MAT. BR.: 07605277 

Sedište: Mlavska 68, 12300 Petrovac na mlavi
Telefon: +381 12 333-301, 012 333-722
Internet adresa: www.evropakomerc.rs
E-MAIL: info@evropakomerc.rs