Nova zgradaObjakat se na 100m od autobuske stanice u ulici Radeta Moskovlića poznatijoj kao "policijski sokak" paralelno sa ulicom Bate Bulića - pešačka zona u centru grada na 300m od opštine, suda, MUP-a, pošte, hotela, zelene pijace i centralnog gradskog trga "Bate Bulić".

Objekat se gradi kao dvojni objekat, sa dva ulaza sa video nadzorom iz stanova i liftovima za stanovo koji su na 4 spratu i potkrovlju dok je u prizemlju objekata poslovni prostor sa video monitoringom, a u podtrumu je garažni prostor i ostali tehnički sadržaj.

Ulaz u garažni prostor biće opremljen garažnim vratima sa daljinskim upravljanjem dizanja i spuštanja, kao i video nadzorom iz stanova i lokala. Ulaz u garažni prostor biće natkriven i transparentno zatvoren odnosno osvetljen prirodnim svetlom. Za objekat je predviđen posao i prostor za "hauzmajstora" pod kontrolom skupštine stanara.

Za oba ulaza u stambeni prostor su predviđeni interfoni sa video nadzorom i elektromagnetne brave sa daljinskim upravljanjem iz stanova.
Čitav objekat biće priključen na centralno grejanje - gradsku toplanu, elektrodistrigutivni sistem, gradski vodovod i kišnu i fekalnu kanalizaciju, sa telefonskim priključcima za dve linije (telefon i internet), kablovski televizijski sistem i sa internim sistemom video monitoringa povezanim sa TV-prijemnicima.

Objekat će u potpunosti zadovoljavati standardne u smislu termičke, zvučne i hidro izolacije ("DEMIT" fasada, PVC stolarija za stanove i ELOXAL bravarija sa termoprekidom za lokale, sigurnosna ulazna vrata, izolovane betonske međuspratne konstrukcije, gotovo nečujan rad lifta, panik osvetljenje u protivpožarnoj zaštiti, osvetljenje stepeništva prirodnim svetlom...).

Stanovi su različitih struktura i površine (od 40 do 120m2) i prema važećim propisima i standardima. Završna obrada površina u kvalitetnoj izradi materijala u I klasi keramičkih, podopolagačkih i molersko-farbarskim radova. Sanitarija I klase.

Cena i ostali uslovi prodaje se mogu saznati u stručnim službama GPTP "Evropa Komerca" ili od vlasnika istog. Postoji mogućnost kreditiranja preko Raiffeisen banke ili drugih banaka. Uslovi u pretprodaji - pre i u vreme početka radova - oktobar 2008. godini biće povoljniji za avansna plaćanja. Prednost u kupovini poslovnog prostora imaju lekarske ordinacije, kancelarije i slini sadrzaji. Svaku dobronamernu sugestiju i savete prihvatamo. Prihvatamo mogućnost plaćanja obveznicama stare devizne štednje-po dogovoru, kao i ostale varijante plaćanja.
Iz razloga nedovršenih projekata možemo izaći u susret izmenama i preprojektovanju objekta radi svih mogućih želja koji ne remete funkcionalnost, sadržaj kao i ambijentalnu celinu i vrednost objekta. Moguće je u pretprodaji objekta izvršiti izmene predviđenih završnih obrada, položaja pregradnih zidova, količine i načina osvetljenja, dodatnih radova ili zamene grejnih tela te sobne stolarije, ulaznih vrata ili mogućnost potpunog opremanja stana uz pomoć arhitektonskih saveta ili opremanja stana u "all inclusive" varijanti.
Objekat će biti realizovan po inženjering sistemu od vrhunskih materijala koje pribavlja građevinsko trgovinsko i proizvodno preduzeće "EVROPA KOMERC" doo iz Petrovca koje je nosilac projektovanja, izvođenja i prodaje istih stanova pod rukovodstvom iskusnih, korektnih i licenciranih projektanata i izvođača radova. Vlasnik GPTP "EVROPA KOMERC" doo je Ilija Radojković - BELI, dugogodišnji privrednik.