Evropa Komerc DOO Gradjevinsko proizvodno trgovinsko preduzeće
Value shape
O nama
Evropa Komerc

O nama

Evropa Komerc DOO je u privatnom vlasništvu  osnivača Ilije Radojkovića – Belog  i njegovog sina Novice Radojkovića. Preduzeće kao Evropa Komerc  d o o  je osnovano  1990 godine, a kao preduzetnička radnja koja se bavila transportom osnovana je  davne 1977 godine.

Osnovna delatnost preduzeća je trgovina građevinskim materijalima. Trgovina se obavlja preko  stovarišta građevinskog materijala u Petrovcu na Mlavi. 

Pored trgovine građevinskim materijalom na stovarištu Evrope komerc nudimo i više vrsta ugljeva kako ugljeve iz domaćih rudnika tako i razne vrste uvoznih ugljeva.

Od 2004 godine Evropa komerc se bavi izgradnjom i prodajom stanova i lokala na području opštine Petrovac na Mlavi.

Osim stambene izgradnje  Evropa Komerc se  bavi i proizvodnjom PVC fasadne stolarije u pogonu koji se nalazi u sklopu stovarišta, a na adresi ul. Mlavska br. 68.

Na istoj adresi se nalazi i savremena fabrika za proizvodnju betona. Pogon za proizvodnju i isporuku svežeg betona je opremljen sa većim brojem kamion miksera za transport betona nosivosti od 7 do 10 m3. Pored miksera za transport betona ovaj pogon je opremljen sa tri beton pumpe za ispumpavanje  betona. Beton pumpe su samohodne, kamionske  i dometa  su od 24, 28 i 36 m. 

Za potrebe svoje fabrike betona, kao i za dalju prodaju, pokrenuli  smo preradu Moravskog rečnog agregata  na sopstvenoj separaciji šljunka u Poljani, opština Požarevac.

Evropa komerc doo gradjevinsko proizvodno trgovinsko preduzece